TRÄDGÅRDSMÖBLER SOM INREDNING

Trädgårdsmöbler är faktiskt en underskattad del av möbelägare runtom i världen. Alltför många gånger sker inhandlande av trädgårdsmöbler som en ren eftertanke och utan några djupare tankar om hur de olika möblerna passar ihop, i vilket sammanhang de ska köpas och hur de kompletterar trädgården och övrig inredning. Egentligen kan trädgårdsmöbler köpas för samma uppgift som “vanliga” möbler – det beror ju i slutändan bara på vad som faller en i smaken.

Vi kan i alla fall rekommendera några sorts utemöbler som vi tycker passar i alla lägen: antingen denna Cane-line Shape-fåtölj som återfinns på villalivets onlineshop, eller denna sommarkollektionen från IKEA, eller till och med denna typen av utemöbelssarrangemang från Wayfair. Som ni kanske ser är crémefärgade möbler vogue just nu, och av en god anledning – det ser snyggt ut, är tidlöst och går ihop med många färgvarianter. Plus att det gör sig bra i solen, som ju är en självklarhet när man ställer ut sina trädgårdsmöbler ute i altanen eller under en varm, härlig sommardag.

Dessa möbler är som sagt mest inspiration, och kanske inte passar alla. Det kan vara svårt att få in trädgårdsmöbler i ens inredning. Men vi kände att det kan vara en spännande inblick i något udda, som med rätt tänk och omständigheter kan höja både trädgård och övrig inredning ett par snäpp.