Piffa upp gammalt med lite kuddar!

29 aug 2015

Inget piffar upp en tråkig soffa eller säng mer än ett par riktigt snygga kuddar! Därför är kuddar ett måste för de som älskar att inreda och göra sitt hem lite mer personligt. Självklart finns det hundratals olika färger, motiv och former att välja mellan och det kan vara svårt att hitta exakt det man vill ha. Vi vet i alla fall att vi har väldigt svårt att välja … Men vi hittade ändå några stycken kuddar på Lagerhaus som vi tycker särskilt mycket om!

 

Kudde TIPI

Hur rolig och söt är inte den här kudden? Det är något som vi inte har sett innan, och något som vi känner att vi absolut måste ha hemma i vår soffa nu! En kudde som verkligen sticker ut om du har några andra som endast är enfärgade och fyrkantiga.

kudde1

 

 

Kudde TRAPP

En annan kudde som också är väldigt snygg att ha tillsammans med några andra enfärgade kuddar, är denna! Matcha gärna den med några kuddar i samma färg som dess mönster. Att matcha enfärgade kuddar med endast en eller två andra kuddar med mönster är alltid väldigt snyggt och stilrent.

 

kudde2

 

Melonkudde
Det här är en kudde som vi tycker är riktigt rolig! Och väldigt somrig! Det får oss genast att bli sugna på vattenmelon. Helt enkelt en rolig kudde att ha i samlingen bland alla andra kuddar i soffan eller sängen.

kudde3 

 

 

Kuddfodral JUTE

När vi redan har pratat så mycket om enkla, enfärgade kuddar så kan vi ju inte låta bli att tipsa om dem! Det finns verkligen hundratals färger att välja mellan, och vi gillar särskilt den här hallonfärgade kudden från Lagerhaus. Passar ju utmärkt till melonkudden!

 

kudde4

 

 

Related Posts