Dekorativa accessoarer till ditt hem från IKEA del 1

09 aug 2015

Letar du efter något som får ditt hem att sticka ut lite, och göra vardagen lite finare? Som de flesta andra svenskar, och resten av världen för den delen, så har du säkert hört talas om IKEA (och säkert varit där också). De flesta svenskar äger nog minst en möbel eller pryl från detta gigantiska varuhus, och du kanske tvivlar på att där finns något som inte alla andra redan har. Men tro mig, med ett så stort sortiment så är det möjligt att hitta de små guldkornen även hos IKEA! Här finner du några tips på vad du kan införskaffa för att piffa upp ditt hem.

 

Ljushållare BLOMSTER

Gör hemmet hemtrevligare med lite levande ljus! Men ställ inte ljusen fritt på ett fat eller i en gammal ljusstake – skaffa denna ljushållare som du även får i ett set med tre stycken. I dessa kan du använda både ljus i metallkopp eller värmeljus. De är munblåsta och formade av en hantverkare, och kan få vilket hem som helst skina upp! Designen är dessutom lite mer modern och sticker ut ifrån de flesta ljushållare som andra har. Materialet är även återvinningsbart.

Du hittar ljushållarna här för 99 ;- http://www.ikea.com/se/sv/catalog/products/90167439/

 

blomster

 

Lykta BORRBY

När vi ändå är inne på ämnet ljus, så kanske du föredrar att ha ljusen oåtkomliga för barn eller djur, eller rentav utomhus. Då passar nog en lykta bättre för dig! Det finns många olika lyktor, i flera olika modeller – enkla eller mer avancerade. Ett tips är att använda sig utav lite enklare lyktor i flera olika storlekar och sätta in blockljus i olika färger och modeller. Lyktan BORRBY finns både i liten och stor version, i färgerna svart och ljusgrått.

Du hittar den lilla lyktan här för 59 ;- http://www.ikea.com/se/sv/catalog/products/30156108/

samt den stora här för 149 ;- http://www.ikea.com/se/sv/catalog/products/70156111/

 

borrby

 

Vas TRENDIG 2013

Vill du gärna ha blommor i ditt hem, men har inga vaser att sätta de i? Istället för att ta en vanlig vas så välj dessa vaser med olika, trendiga motiv! Och även om du inte är en växtmänniska, så kan du även använda vaserna för endast dekoration eller köp med dig några konstgjorda blommor när du ändå kommer vasen.

Vasen hittar du här för 179 ;- http://www.ikea.com/se/sv/catalog/products/20270449/

trendig

 

Related Posts