BARNRUMMET – MER ÄN BARA TRYGGHET

  • Post category:utomhus

För ett barn är en säng mer än bara en sovplats, utan också en plats som betyder trygghet, familj, hemmet, den kan till och med vara en manifestation av barnets personlighet. Att finna ro och få en god natts sömn är extra viktigt för barn, och ditt barn kommer spendera mycket tid i sin säng. Det är därför synd att låta chansen att göra sängen till barnets favoritmöbel genom att köpa den bästa tänkbara barnsängen! De flesta barn tycker det är häftigt att få sova i en loft- eller våningssäng, vi minns säkert själva när man bråkade med syskonen om vem som skulle få sova överst. En personlig säng gör att ditt barn känner sig inkluderat i inredningsprocessen, vilket hjälper hen att knyta en positiv koppling till läggdags. Om ditt barn älskar Disney, sagor och prinsessor kan den magiska loftsängen “Prinsessor” med tält vara perfekt. Den är härligt rosa, ser ut som portarna till ett Disneyslott och kommer charma ditt barn till att aldrig klaga om att behöva gå och lägga sig. Barnsängen passar perfekt för det barn som vill drömma sig bort till en magisk värld. Den är också perfekt för mysiga sagostunder med hjälp av det mysiga lilla tältet som barnet kan krypa ihop i.

Om ditt barn föredrar en mer neutral säng som däremot är stilren och praktisk kanske en loftsäng typ “Lajbis” är en perfekt match. Denna bästsäljare är det perfekta valet för vemsomhelst som uppskattar praktisk och klassisk inredning av hög kvalitet. Den är tillverkad av äkta trä och passar till vilken sorts inredning som helst.

Skulle du vara ute efter babysängar istället, vill vi slå ett slag för den näpna vaggan “Korg” som tycks sprungen ur en gammaldags saga. Den är dock inte bara oerhört söt, utan också praktisk; den är hjulburen och går att flytta runt enkelt, samt har en korg för förvaring. Perfekt för att kunna vyssja barnet till sömns medans du bekvämt kan sitta i vardagsrummet och ha lite egentid. Om du däremot föredrar en mer stationär barnsäng kan denna spjälsäng vara något för dig Det är justerbar och därmed väldigt anpassningsbar för olika situationer, och du kan enkelt lyfta barnet ur sängen då det går att fälla ned ena väggen.